Professionele dakdekker in Zuid-Holland | Accuraat Dakbedekkingen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Professionele dakdekker in Zuid-Holland | Accuraat Dakbedekkingen

Dakdekker in Zuid-Holland

Woont u in de provincie Zuid-Holland? Wilt u een dakdekker inschakelen voor werkzaamheden die u aan uw dak wilt laten verrichten? Zoek dan niet verder en schakel Accuraat Dakbedekkingen in. Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf gevestigd in Ridderkerk. Voor alle soorten dakwerken kunt u bij ons terecht. Of we nu snel moeten langskomen om een lekkage te repareren of onderhoud aan uw dak moeten verrichten. Ook het aanbrengen van dakisolatie of het reinigen van daken kan aan ons toevertrouwd worden. Als professionele en ervaren dakdekker werken we snel en secuur. Onze dienstverlening bieden we aan tegen concurrerende prijzen. Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Dakdekkersbedrijf Accuraat Dakbedekkingen geeft 12 jaar garantie op de werkzaamheden aan platte daken en hellende daken van de bitumineuze dakbedekking.

Vraag nu een gratis offerte aan!

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte van onze dakdekker. Deze prijsopgave kost u niets en verplicht u tot niets. Om deze aan te vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 06-30519110 . Komt bellen niet uit of nemen we niet op? Stuur dan gerust een bericht per e-mail of het contactformulier.

Last van lekkage? Onze dakdekker is snel ter plaatse

Heeft u last van natte en gele plekken op uw plafond? Of trekken uw vloeren krom? Zijn er materialen van uw woning aan het roesten, scheuren of rotten? Dit zijn allemaal tekenen dat u last heeft van een lekkage. Wanneer dat het geval is kunt u maar beter snel een dakdekker inschakelen. Dakdekkersbedrijf Accuraat Dakbedekkingen is er, waar u ook woont in Zuid-Holland, als de kippen bij om de lekkage snel voor u te verhelpen. Zo kunnen we erger voorkomen. Binnen 24 uur na aanvraag ontvangt u van ons al de offerte. Zodra u daar akkoord op heeft gegeven kunnen we snel overgaan tot het repareren van de lekkage.

Als dakdekker verzorgen wij diverse soorten dakwerken, waaronder:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • E.P.D.M dakbedekking
  • Lekkages van uw dak
  • Complete afwerking
  • Reinigen van daken
  • Professioneel advies
  • Dakisolatie

Professioneel dakdekkersbedrijf in Zuid Holland

Het in Ridderkerk gevestigde dakdekkersbedrijf Accuraat Dakbedekkingen verzorgt dakwerken in heel de provincie Zuid-Holland. Onze dakdekker wordt ook regelmatig ingeschakeld voor klussen in omringende plaatsen als Barendrecht, Zwijndrecht en Nieuwerkerk aan de IJssel. Wij staan garant voor een zorgvuldige en nette oplevering, geheel volgens afspraak. Wanneer u tevreden bent zijn wij dat ook!

Dakwerken op bitumineuze dakbedekking: 12 jaar garantie

Beschikt u over bitumineuze dakbedekking? Wanneer u Accuraat Dakbedekkingen als uw dakdekker in Zuid-Holland inschakelt kunt u in dat geval rekenen op maar liefst 12 jaar garantie op werkzaamheden die wij uitvoeren. Deze garantie is van toepassing naast de fabrieksgarantie die op de producten rust. Deze kan variëren van 10 tot 30 jaar. De garantie garandeert een zekere kwaliteit qua waterdichtheid en levensduur.

Wij garanderen u een snelle en professionele werkwijze tegen een aantrekkelijke prijs.

Accuraat Dakbedekkingen inschakelen?

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening als dakdekker in omgeving Zuid-Holland. Graag vertellen we u meer. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar het volgende telefoonnummer: 06-30519110. Ook kunt u uw gegevens en bericht invullen via het contactformulier. Wij reageren zo snel als mogelijk.

Share our website