Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

In oktober 2018 heb ik eindelijk de stap gezet om een eigen zaak op te starten, na ruim 20 jaar voor verschillende dakdekkers bedrijven in Zuid Holland gewerkt te hebben. Omstreeks 1999 ben ik begonnen als leerling dakdekker bij toentertijd een van de grootste dakdekkers bedrijven van Nederland.  In de loop der jaren ben ik doorgestroomd naar meerdere bekende werkgevers en later ervaren voorman geworden. In al deze jaren heb ik vele soorten daken gezien en bedekt met nieuwe dakbedekking door zo'n beetje heel Nederland verspreid. Ik heb in mijn carriere veel in de nieuwbouw dakbedekking gewerkt, maar nog vaker was ik aan het werk in de renovatie van platte en licht hellende daken.

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in alle aspecten van het dakdekken en zie mezelf als een ervaren allround dakdekker. Op dit moment ben ik nog een startende ondernemer, die zich met veel moeite in het daglicht probeert te zetten door de vele beunhazen, die zich in mijn vakgebied bevinden en maar wat aan rommelen. Maar gelukkig heb ik al aardig wat daken als ondernemer mogen maken naar grote tevredenheid van mijn klanten zoals te zien op de pagina referenties dakdekker Rotterdam e.o. Het aspect eigen ondernemer voelt heel positief om van opname tot aflevering een goed en net product af te leveren.

Mijn motto geen klus te gek geen dak te groot en uiteraard zeer sterk in dakwerk!

Wil je contact opnemen? Dat kan via het contactformulier,  of door een email te sturen naar info@accuraatdakbedekkingen.nl of door te bellen, sms'en of whatsappen naar 06-30519110.

Share our website