Dak vernieuwen of dakrenovatie Ridderkerk

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Dak vernieuwen of dakrenovatie Ridderkerk

Woon je in de omgeving van Ridderkerk en heb je interesse in uw dak vernieuwen of uw dak renoveren in Ridderkerk? Dan ben je bij de dakdekkers van Accuraat Dakbedekkingen aan het juiste adres. Of je nu particulier bent of bedrijf. Doordat wij ruim 20 jaar ervaring hebben met alle soorten dakrenovaties en dak vernieuwingen, heeft onze dakdekker ook veel ervaring met een dak vernieuwen of een dakrenovatie. Doordat deze dakrenovatie  op heel veel manieren kan worden aangebracht, zijn de mogelijkheden voor je dak eindeloos! Wij van Accuraat Dakbedekkingen zijn je graag van dienst. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een dak verniewen of een dakrenovatie in Ridderkerk of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op! We vertellen je graag meer over wat onze erkende dakdekkers voor je dak kunnen betekenen. Op de pagina referenties dakdekker Ridderkerk e.o. kun je zien wat we in huis hebben.  

Dakleer repareren

Wij van Accuraat Dakbedekkingen kunnen je bitumen dakleer repareren. Dat doet onze erkende dakdekker door gebruik te maken van een nieuwe laag dakleer of dakbedekking. Allereerst wordt het dak goed schoongemaakt, zodat de beschadigde plekken makkelijker gevonden kunnen worden. Nadat de beschadigde plekken gevonden zijn, snijden onze dakdekkers de beschadigde plek kruislings open en vouwen ze de vier punten naar binnen toe. Daarna gaan onze dakdekkers aan de slag met de dakbedekking/dakleer en vouwen ze de gesneden punten weer dicht. Het is ook mogelijk om een reparatiestrook aan te brengen.

Bitumen dakleer en dakbedekking aanbrengen

Het aanbrengen van bitumen dakbedekking of dakleer door een dakdekker brengt vele voordelen met zich mee en wordt het meest gebruikt op een plat dak. Bitumen dakleer is namelijk waterdicht en ijzersterk. Doordat bitumineuze dakbedekking heel stevig is en bestendig is tegen weersinvloeden, is het een goede keuze. Het gaat namelijk wel 20 a 25 jaar mee! Daarnaast is er veel keuze uit verschillende materialen, die ieders hun eigen specifieke kwaliteiten hebben. Deze soort dakbedekking/dakleer is erg stevig, is bestand tegen verschillende weersinvloeden, kan grote krachten verdragen, gaat vele jaren mee en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij van Accuraat Dakbedekkingen hebben veel ervaring met het aanbrengen van bitumen dakleer, waardoor we je perfect van dienst kunnen zijn. Het aanbrengen van bitumen dakbedekking kan op verschillende manieren:

  • Losgelegde systemen
  • Mechanisch bevestigde systemen
  • Gedeeltelijke gekleefde systemen
  • Compleet gekleefde systemen
Dakleer vervangen

Maar wanneer moet je je dakleer of dakbedekking eigenlijk door een dakdekker laten vervangen? Het vervangen van je dakleer is nodig wanneer een groot deel van het dak schade heeft of de dakbedekking de levensduur heeft bereikt. Ook voor het vervangen van een dak met dakleer of dakbedekking in Ridderkerk zijn onze dakdekkers van Accuraat Dakbedekkingen je graag van dienst! Ondanks dat wij met ons dakdekkersbedrijf gevestigd zijn in Ridderkerk hebben wij ook veel tevreden klanten in onder andere Heerjansdam, Zwijndrecht, Wevershoek, Oostendam, Beverdam, IJsselmonde, Nieuwerkerk aan de IJssel en Barendrecht. Dan wordt de dakbedekking van je bitumen dak deels of gedeeltelijk vervangen, waardoor je dak weer jarenlang mee kan. Voor het aanbrengen, repareren of het vervangen van bitumen dakbedekking in Ridderkerk kies je voor Accuraat Dakbedekkingen omdat je:

  • Scherpe en duidelijke vrijblijvende offertes op maat ontvangt
  • 12 jaar garantie krijgt op al het geleverde werk
  • Binnen 24 uur een reactie op vragen en offertes ontvangt

Ontvang gratis een offerte voor dakleer en dakbedekking

Wil je nieuw dakleer of dakbedekking laten aanleggen of moet er wat gebeuren aan je dakbedekking of dakleer in Ridderkerk? Dan ben je bij de dakdekker van Accuraat Dakbedekkingen dus aan het juiste adres. Doordat onze erkende dakdekkers gespecialiseerd zijn in verschillende soorten dakbedekkingen, kunnen wij je perfect van dienst zijn. Als je meer wilt weten over de diensten die wij aanbieden of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen kan dat altijd! Dan krijg je binnen 24 uur een reactie van ons. Als je een vraagt hebt kun je altijd even bellen of met ons Whatsappen.

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via het contactformulier, door een email te sturen naar info@accuraatdakbedekkingen.nl of door te bellen of whatsappen naar 06-30519110.

Share our website